23 Mayıs 2012 Çarşamba

Çamlıyayla Belediye Başkanı, Tepebağlı’dan Protokole İftar Yemeği

Mersin’in Çamlıyayla ilçe Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı; Protokole mensup personele ve Çamlıyayla’da görev yapan kurum amirlerine iftar yemeği verdi.

12 AÄŸustos 2011 Cuma 15:57
Çamlıyayla Belediye Başkanı,  Tepebağlı’dan Protokole İftar Yemeği

MERSİN/ÇAMLIYAYLA - Kozağacı Restaurantta oksijenin bol olduğu bir ortamda yapılan iftar yemeğine Çamlıyayla Kaymakam Vekili Mustafa Gözlet, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Gürcan Özdilek, Cumhuriyet Savcısı Kıdemli Savcı Necmettin Yıldırım, İl Genel Meclis Üyesi Kemal Sofu, Daire Amirleri, Siyasi Parti İlçe Başkanları, Köy ve Mahalle Muhtarları ve Dernek Başkanları katıldı.

Davetlilerin eşlerinin de katıldığı yemeğe ayrıca 1993 Yılında Yüksekova Şemdinli sınırında çıkan çatışmada Şehit düşen Topçu Üsteğmen İsmet Akın’ın Annesi ve Ablası da katıldı.

Çamlıyayla Belediye Başkanı İsmail Tepebağlı yemeğin sonunda kısa bir konuşma yaparak davetlilere katılımlarından ötürü teşekkür etti.

Tarsus Online

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teÅŸkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Sayfamızı Hangi Haberler İçin Ziyaret Ediyorsunuz?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV