KURTLAR VADİSİ PUSU 160. BÖLÜM...
ESKİ KOCA DEHŞETİ
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
TÜRK'E DURMAK YARAŞMAZ
MERSİN/TARSUS - 1999 yılından beri bisikletiyle dünya turu yapan Amerikalı Ron Mc Gerity, barış elçisi olarak İsviçre’nin Cenevre kentini temsil eden “Daha Yaşanabilir ve Adaletli Dünya” mesajıyla yola çıktı.
52 ülkeyi dolaşan McGerity Türkiye’de 35 kenti gezdiğini belirterek, dünden beri Tarsus’ta olduğunu söyledi.
Mcgerity, "Türkiye'de bulunduğum süre içinde insanlar beni çok sıcak karşıladı. Türklerin sıcak insanlar olduğunu biliyordum ama bu kadar misafirperverlik beklemiyordum. Sizleri çok seviyorum. Amacım dünyaya barış mesajını vermektir" dedi.
Üzerinde Brezilyalı ünlü futbolcu Rivaldo'nun imzalayarak kendisine hediye ettiği Olympiakos formasını taşıyan McGerity, Tarsus Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz’a konuk severliğinden dolayı teşekkür etti.
Başkan Kocamaz ise, dünyaya barış yaymak için yola çıkan McGerity’i Tarsus’ta ağırlamaktan mutlu olduğunu söyledi.
Tarsus İMKB Meslek Lisesi'ne 120 Bin TL Hibe/Tarsus...
Ak Parti Tarsus İlçe Teşkilatı Kurmayları...
Kurumlar Arası Futbol Turnuvası’nda Kuralar...
Beylicespor Çeyrek Finalde/Tarsus Spor Haberleri
Tarsus İdmanyurdu, Siirt’i Geçti, Finale...
Tarsus’ta Jandarmadan Uyuşturucu Operasyonu
Gazeteciye Geçmiş Olsun Ziyareti/Tarsus Online...
Minik Öğrencilerle, Toplum Destekli Polisler...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!