Faruk Sodan Spor Tesisleri'nde gerçekleştirilen turnuvanın açılışına; Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, belediye meclis üyeleri, köy muhtarları ve çok sayıda sporsever katıldı.
Köylüler tarafından yoğun ilgi gören turnuvanın açılışında konuşan Belediye Başkanı Burhanettin Kocamaz, 13 yıldır başarıyla sürdürülen turnuva sayesinde köyler arasında kaynaşmayı sağladıklarını söyledi.
Başkan Kocamaz, “Bugün burada 13’ncusunu tertip ettiğimiz köyler arası ligde geçmişten bu yana emek veren, ter döken bütün insanlarımıza teşekkür ediyorum. Burada esas gaye, insanlarımızı bir araya getirip, hem barış içerisinde yarıştırmak hem kaynaştırmak istiyoruz” dedi.
Başkan Kocamaz, maçların Tarsus Belediyesi tarafından yaptırılan ve tamamı çim saha olan Kırklarsırtı, Faruk Sodan, Erkut Kuzeyman, 27 Aralık, Mithatpaşa, Yunus Emre ve Belediye Spor tesislerinde oynanacağını söyledi.
Turnuvanın ilk maçında Kulak köyü, Kefeli köyünü 3-2 yenmeyi başardı.
orada olsam gelirdim h.vural