23 Mayıs 2012 Çarşamba

Tarsus MHP’de Bayramlaşma Coşkusu/FOTO HABER

Tarsus ilçe binasındaki bayramlaşmaya Mersin Milletvekili Ali Öz, 23 dönem milletvekili Akif Akkuş, Tarsus belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Özel Bahşiş belediye başkanı Mustafa Sarı, Yeşil tepe belediye başkanı Fikri Tüten, Kadın kolları başkanı Yüksel Çimen, Ülkü ocakları başkanı Muzaffer Şimşek,

08 Kasım 2011 Salı 11:18
Tarsus MHP’de Bayramlaşma Coşkusu/FOTO HABER
Foto galeriye git

MERSİN/TARSUS - Tarsus ilçe binasındaki bayramlaşmaya Mersin Milletvekili Ali Öz, 23 dönem milletvekili Akif Akkuş, Tarsus belediye başkanı Burhanettin Kocamaz, Özel Bahşiş belediye başkanı Mustafa Sarı, Yeşil tepe belediye başkanı Fikri Tüten, Kadın kolları başkanı Yüksel Çimen, Ülkü ocakları başkanı Muzaffer Şimşek, 24 dönem Milletvekili adayı A.Mustafa Çömez, Türk_av Başkanı Hasan Sarı, Ülkücü işçiler dernek başkanı Zekeriya Yılmaz, sivil toplum kuruluşları, bir çok köy ve mahalle muhtarları, ayrıca partililerinde hazır bulunduğu bayramlaşma coşkulu geçti.

10 kasım Ulu Önden Atatürk’ü anma programı nedeniyle Atatürk ve silah arkadaşları için,aziz şehitlerimiz için ve Geçen haftalarda vefat eden partililer için kuranı kerim okunarak konuşmalara başlanıldı.

İlk konuşmayı Tarsus ilçe başkanı hakan Özbelli yaptı Özbelli konuşmasında; Yaşadığımız ağır ve kasvetli günlerden sonra Mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmış bulunuyoruz.

Birbirimize daha çok yaklaşmanın; büyüklerimizi, aile fertlerimizi, yakın çevremizi, dost ve arkadaşlarımızı sevindirmenin, onlarla aramızdaki bağları güçlendirmenin ve hasretleri bitirmenin yegâne yollarından biri tartışmasız bayramlardır. Ama ağız tadıyla bayram yapamıyoruz, seçimlerin üzerinden yaklaşık beş aya yakın zaman geçti, iktidar maalesef artan hayat pahalılığına çözüm bulamamış tam tersi daha çok ekonomik yükler sırtımıza yüklemiştir.

İnşallah önümüzdeki bayramlara daha müreffeh bir şekilde girmeyi arzuluyorum. Dedi
Ayrıca; Hiziplerin, küslüklerin ve ihtilafların bayramın mana yüklü ikliminde sonuçsuz kalması, temelinden bitirilmesi en bariz dilek ve isteğimdir. Diyerek sözü diğer konuşmacılara verdi.
Konuşmacılar kurban bayramının önemine vurgu yapılarak birlik ve beraberliğin perçinleşmesi gerektiğini söylediler.

Tarsus ilçe teşkilatı İl'deki bayramlaşmaya katıldı. konuşma için mikrofona davet edilen ilçe başkanı Hakan Özbelli Mersinli hemşehrilerinin bayramını kutladı.

Tarsus Online

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Sayfamızı Hangi Haberler İçin Ziyaret Ediyorsunuz?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV