KURTLAR VADİSİ PUSU 160. BÖLÜM...
ESKİ KOCA DEHŞETİ
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
TÜRK'E DURMAK YARAŞMAZ
MERSİN - MHP Mersin İl Başkanı Mahmut Tat yaptığı yazılı açıklamada teröre verilen tavizlerin sone erdirilip, hükümetin aklını başına almasını istedi. Tat, “ Son iki günde, bölücü terörün alçak ve kanlı yüzünü bir daha gördük. Acımız büyük, üzüntümüz derin, öfkemiz kabarıktır.
Milliyetçi Hareket Partisinin tüm uyarılarına rağmen; Terörle mücadele yerine, müzakere yolunu seçip, çeşitli adlar altında başlatılan PKK açılımında ısrar eden AKP hükümetinin derhal aklını başına alıp, terörü bitirmenin birinci ve tek yolu olan mücadeleyi her yönüyle başlatması gerekmektedir.
-TAT “ACIMIZ BÜYÜK, ÜZÜNTÜMÜZ DERİN, ÖFKEMİZ KABARIKTIR”
Türk Milleti’ni derinden rencide eden habur rezaletine, “ Habur dan gelen görüntüler bizi memnun ediyor” diyen Başbakan’ın, rezaletin ikinci yıl dönümünde, verilen Şehitlerden sonra vicdanı rahat mıdır?
Geçen hafta Irak Dışişleri Bakanı Zebari’ye Kuzey Irak’taki “PKK oluşumlarını temizleyin yoksa biz temizleriz, sonra hayıflanmayın” diyen Başbakan’ı, BOP Eşbaşkanı olarak ta kimsenin ciddiye almadığı görülmüştür.
Şimdi Başbakan’a düşen, Büyük Türk Milleti’nin hislerine kulak vermesi ve Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı’na yakışır davranması ve konuşmadan icraata geçmesidir.
Bu yapılan saldırı, üç beş çapulcunun işi değildir. Küresel güçlerden destek aldığı görülmektedir. Derhal başlatılması gereken Kara Harekâtının bu anlamda ele alınması, ona göre bir strateji geliştirilmesi gerekmektedir. Gerek sınırlarımız dışında, gerekse ülke içinde bölücülüğü himaye eden, destek veren, yardım ve yataklık yapanlar hakkında mutlaka gereken işlemler yapılmalıdır.
Söylenecek sözde, sabrımızda kalmamıştır. Bu vesile ile aziz şehitlerimize Cenab-ı Allah’tan rahmet, kederli ailelerine ve milletimize başsağlığı diliyor, yaralıların sağlıklarına bir an önce kavuşmalarını temenni ediyorum.”dedi.
Tarsus Online
MHP Tarsus İlçe Başkanı Özbelli’den Seçim...
Özbelli “Genel Başkanımızın Açılışını...
CHP’li Yöneticilerden TSO’ya Ziyaret
CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel ve Yöneticiler...
MHP Genel Başkanı Bahçeli Tarsus’a Geliyor
Tarsus CHP Kadın Kolları Yoğun Şekilde Çalışıyor
AK Parti Çamlıyayla ilçe teşkilatında, Hakkı...
Başbakandan, Kılıçdaroğlu’na Sert Cevap...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!