CHP’li heyet, Tarsus’un sürekli olarak büyüyen ve nüfusları gün geçtikçe artan Cetvel bölgesindeki Gaziler mahalle muhtarı Emir Can Aksay, Gazi Paşa mahalle muhtarı İsmail Genç, Kavaklı mahalle muhtarı Erol Bal, Akşemsettin mahalle muhtarı Adnan Özgür, Kırklarsırtı mahalle muhtarı Osman Deniz, Şehitler Tepesi mahalle muhtarı Servet Çuhadar, Altaylılar mahalle muhtarı Mehmet Ölmez, Ergenekon mahalle muhtarı Yunus Anacık, Yeni Mahalle muhtarı Kenan Pehlivancık, Şehit İshak mahalle muhtarı Ogün Karapekmez, Anıt mahalle muhtarı M. Naci Güllü, Mithat Paşa mahalle muhtarı Muhittin Borlukan, Öğretmenler mahallesi muhtarı Vedat Sarı, İsmetpaşa mahallesi muhtarı Nadir Batmaz ve Duatepe mahallesi muhtarı Aslan Arıkan’ı ziyaret ederek, sorun ve taleplerini dinlediler.
CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, özellikle hükümetin, İmralı görüşmelerinin toplum nezdinde rahatsızlık uyandırdığını kaydederek, “Bizlerde kan akmasından yana değiliz. Fakat hükümetin kapalı kapılar ardında ne görüştüğünü paylaşmaması rahatsızlık uyandırıyor” dedi.
HABERİN FOTOĞRAFLARI..TIKLAYIN
Son genel seçimlerde aldığı oyla Tarsus’ta birinci parti olan CHP’nin, büyümesine devam ettiğini söyleyen CHP Mersin Milletvekili Vahap Seçer, “İlk yerel seçimlerde CHP, Tarsus Belediyesi’ni kazanacaktır. Bugün ülkenin geldiği nokta, ülkesini seven, birlikten, bütünlükten yana olan tüm halkımızda rahatsızlık uyandırmış durumdadır. Ülkemizin selameti ve yarınları için CHP iktidarı şart olmuştur. Bu nedenle, küskünlüklerin bir yana bırakılması ve CHP’nin iktidara taşınması gerekiyor” dedi.
CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel ise Tarsus’ta artık yerel yönetim değişikliğinin şart olduğunu ifade ederek, “2014 yerel seçimlerinde Tarsus Belediyesi’ni CHP’nin kazanması gerekiyor. Mevcut yerel iktidar, yapacağını yapmıştır. Tarsus’ta ekonomik ve sosyal sorunların giderilmesi için sosyal-demokrat bir belediyecilik anlayışının inşa edilmesi gerekiyor. Bu nedenle halkımızın desteklerini bekliyoruz” dedi.
Muhtarlık ziyaretlerinin oldukça verimli geçtiğini kaydeden CHP Tarsus İlçe Başkanı Mehmet Özel, “Mahalle muhtarlıkları ziyaretlerimiz oldukça güzel geçti. Gördüğümüz ilgi bizleri memnun etti. Tarsus’ta bir değişim olması gerektiğini bu ziyaretlerimizde de gördük. Halkımızdan aldığımız güçle bu değişim 2014 Mart ayında olacak ve Tarsus Belediyesi’ni Cumhuriyet Halk Partisi kazanacaktır” şeklinde konuştu.
Basın Bülteni