22 Mayıs 2012 Salı

Çiftlik Milli Eğitim İspanya'ya Gitti

Niğde Haberleri (İHA) - Niğde ili Çiftlik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Grundtvig projesi çalışmalarını yapmak için İspanya'ya gitti.

22 Şubat 2012 Çarşamba 18:00
Çiftlik Milli Eğitim İspanya'ya Gitti


2011 yılında Avrupa Birliği Ulusal Ajans tarafından kabul edilen ve ekim ayında ilk toplantı için İsveç'e giden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 2. toplantı için İspanya'nın Ronda şehrine gitti. Proje çalışmalarına 2 personel ve 4 öğrenci katılıyor. Konu ile ilgili bilgi veren İlçe Milli Eğitim müdürü Erdoğan Çelik " Uyguladığımız Grundtvig projesi dil öğrenimi üzerine. Bu yıl açtığımız dil kursunda başarılı olan öğrencilerimizden 4 kişi ve 2 personel İspanya'ya gidiyoruz" dedi.

Proje faaliyetlerinin 1 hafta süreceği ve bu süreç içerisinde öğrencilerin proje ortağı diğer ülkelerden gelen öğrencilerle beraber kurslara katılacakları ve etkileşimli öğretim yapacakları bildirildi.

(TT-YE-Y)

22.02.2012 17:58 TSİ

Bu habere yorum yapan ilk siz olun!

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teÅŸkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Sayfamızı Hangi Haberler İçin Ziyaret Ediyorsunuz?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV