KURTLAR VADİSİ PUSU 160. BÖLÜM...
ESKİ KOCA DEHŞETİ
KAZA ANI GÜVENLİK KAMERASINDA
TÜRK'E DURMAK YARAŞMAZ
Sezen Aksu, önceki akşam küslüğü sona erdirmek için harekete geçti ve Arnavutköy'de barış yemeği düzenledi. Yemeğe Avşar katıldı ancak Tarkan gitmeyince barışma gerçekleşmedi.
Mayıs ayında yapılan Kral TV Müzik Ödülleri gecesinde Tarkan, Hülya Avşar'ın verdiği ödülünü almak için sahneye çıkmayınca ünlü sanatçıyı kızdırdı. Avşar'ın "Tarkan kim pardon? Nasıl böyle bir havaya soktular? Aaa kim be bu! Dangalak! Çok sinirliyim, eşek herif'" sözlerinin ardından iki sanatçı küsmüştü.
'TARKAN' SORULARINA CEVAP VERMEDİ Sezen Aksu, iki dostunu barıştırmak için Arnavutköy'de bir İtalyan restoranında barış yemeği ayarladı. Hülya Avşar yemeğe katılırken Tarkan adına rezarvasyon yapılmasına rağmen yemeğe gelmedi.
Barış çabası suya düşen Aksu, Avşar'la baş başa yemek yiyip sohbet etti. Hülya Avşar çıkışta, "Sezen'le birlikte uzun uzun sohbet ettik. Düet yapabiliriz" derken Tarkan'la ilgili sorulara cevap vermedi.
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisi 160.En Son Bölüm...
Kurtlar Vadisi Pusu 159. bölüm fragmanı TNT...
Kurtlar Vadisi Pusu 158. Bölüm Bu Haftada Rötar...
Murat Kekilli’den Antalya Çıkartması
İzmir’de Çelik Coşkusu/İzmir Haberleri
İbrahim Tatlıses 13 Ay Sonra Sahnede/Video...
Ferdi Tayfur'un KaraciÄŸerinde Kist Tespit Edildi
Kurtlar Vadisi Pusu Dizisinin CIA ÅŸefi Denis...
Bu habere yorum yapan ilk siz olun!