18 Mayıs 2012 Cuma

Geleceğin nesli bu okulda yetişiyor

Mersin’in Tarsus ilçesinde faliyet gösteren Özel Yıldırım Bahar Kolej başarısıyla dikkat çekiyor. Bedenen, zihinen, ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştiren Kolej, akademik çalışmalarıyla göz dolduruyor.

15 Kasım 2011 Salı 15:44
Geleceğin nesli bu okulda yetişiyor

MERSİN/TARSUS - Yıldırımhan Bahar Okulları'nın misyonu, Atatürk ilke ve inkılaplarına, cumhuriyetin temel ilkelerine bağlı, Türk Milli Eğitim sisteminin genel amaçları doğrultusunda bünyesinde öğrenim gören herkesi Türk milletinin milli, ahlaki, insani, manevi ve kültürel değerlerini benimseyen, koruyan ve geliştiren; ailesini, vatanını, milletini ve tüm insanlığı seven; kendi öz benliğini ve kabiliyetlerini bilerek bunları milletinin hizmetinde kullanmayı hedefleyen; bedenen, zihnen ve ahlaken yüksek seviyeli insanlar yetiştirmek.
Vizyonu ise, içinde yaşanılan zamanın gereklerine göre değil, gelecek yüzyılların ihtiyaçlarını bilerek ona göre hazırlıklarını yapan, yaşanılan zamanın da bütün teknik ve teknolojik gelişmelerini bünyesine nüfuz ettiren, aynı zamanda da sevgi ve hoşgörü iklimini soluklayan, herkesle diyaloğa açık, his ve düşüncelerini ifade edebilen insanlığın temsilcileri.

Metodu ise, Sevgi ve şefkat ışığında iyi bir eğitim ortamı hazırlayarak her öğrenci ile mutlaka ilgilenilerek kabiliyetleri ölçüsünde topluma kazandırmak, öğrencinin vasıfları ölçüsünde öğretim yöntem ve tekniklerini kullanmak.

Stratejisi de Profesyonel bir yaklaşım, kaliteye yolculuk. Olan Kolejin hedefi
İyi öğrenci, iyi aile, iyi toplum, büyük Türk milleti, çağdaş bir devlet, mutlu bir dünya.

Tarsus Online

YORUM YAZ

  • Ad Soyad:

  • Yorum:

  •  

    @name x

  • UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve tamamı büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. Ayrıca suç teşkil edecek hakaret içerikli yorumlar hakkında muhatapları tarafından dava açılabilmektedir.

      Yorumlar
      Toplam 1 yorum mevcut

    • Velican 7 ay önce yorumlandı

      inkılaplar din eğitimiden önce geliyor sana göre anladığım kadarı ile

      elin gavuru deriz beğenmeyiz elin gavuru yapar özgürlük olur
      biz yapmaya kalkarız suni deprem olur

      sonra da birileri sokağa çıkar özgürlük falan filan diye protesto yapar

      sizin özgürlük anlayışınız bana göre
      hayvanlaşmak


    GAZETE MANŞETLERİ

    HAVA DURUMU

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    ANKET Sonuçlar Tümü

    ?Sayfamızı Hangi Haberler İçin Ziyaret Ediyorsunuz?

    NAMAZ VAKİTLERİ

    Görüntülemek istediğiniz ili seçiniz:

    SPOR TOTO SÜPER LİG

    Tür seçiniz:

    SENDE YAZ

    Ziyaretçi Defteri

    Siz de yazmak istemez misiniz?

    ARŞİV