MERSİN - Edinilen bilgiye göre, Tarsus’ta çeşitli tarihlerde 13 işyerinde meydana gelen hırsızlık olaylarını aydınlatmak üzere şüphelinin peşine düşen Tarsus Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği Hırsızlık masası ekipleri hırsızlığın meydana geldiği işyerlerinin güvenlik kameralarını taradı.
Meydana gelen 13 adet hırsızlık olayında şüphelinin kameralara yansıyan görüntülerin de aynı eşkâl ve giyim tarzında olması ayrıca şüphelinin her hırsızlık olayında özellikle kapüşonlu bir mont giydiğini tespit etti. Polisler bu kişinin 21 yaşındaki Ömer M. olduğunu tespit etti. Daha önceden de çeşitli suçlardan sabıkası olan Ömer M.’nin adresini tespit eden polis ekipleri Ömer M.’yi ikamet ettiği evde kıskıvrak yakaladı. Yakalanan şahısın girdiği işyerlerinde, motosiklet, bilgisayar, para ve çeşitli eşyaları çaldığı öğrenildi.
Yakalandıktan sonra Tarsus Emniyet Müdürlüğünde sorgulanan hırsızlık zanlısı Ömer M. Hakkında hazırlanan tahkikat evrakları ile çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.
13 İş Yerinden Hırsızlık Yapan Şahıs Polis Tarafından Yakalandı
Mersin’in Tarsus İlçesinde 13 iş yerinden hırsızlık olayını gerçekleştiren Ömer M. Polis ekipleri tarafından yakalandı. Adliyeye çıkarılan hırsızlık zanlısı tutuklandı.
05 Aralık 2012 Çarşamba 18:06
3281 Okunma

Son Güncelleme: 05.12.2012 18:09